Eftersom att Jon fick en ny kompis, så fick jag också skaffa mig en.


Bättre sent än aldrig som man brukar säga..

Nu har jag varit väldigt dålig på blogg-fronten. Sorry. Jag ska skärpa mig! Det har i alla fall hänt en hel del sen sist. Katterna har börjat gå på lådan och äta torrfoder, väldigt skönt för oss som städar här hemma. En av katterna har dessutom blivit tingad och det känns väldigt bra med de nya ägarna. Vi har också bestämt vilken av katterna som ska stanna hos oss. Något som vi inte har bestämt däremot är namnen, förutom en liten dam som ska heta Tyra. Det är verkligen svårt! Här kommer i alla fall lite nya bilder på dom små liven!

Här har vi två som är väldigt trötta! Jag dog av skratt när jag såg att hon hade somnat på kanten.

Jons nya kompis..


4 veckor

Nu har har dom blivit en månad gamla.. Det har gått sjukt fort! Börjar redan få ångest för att dom ska flytta. Förutom en då så klart! Vet bara inte vem än. Det är otroligt svårt att välja, skulle helst vilja behålla alla.. Men då skulle jag ha sju katter och ingen sambo..  Jag får helt enkelt nöja mig med två. (Kanske tre.. Haha) Dom måste döpas snart också då vi ska fixa stamtavlor. Någon som har något bra namnförslag?

Syskonkärlek!


Liten har blivit stor

Katterna växer för fullt och har nu fått flytta ut ur garderoben. Dom har börjat leka med varandra och tycker att världen utanför garderoben är mycket spännande! Just nu ser dom ut som sex små onyktra dunbollar när dom försöker ta sig fram längs golvet. Väldigt vingligt men ack så gulligt! Det röda som syns på tassarna är nagellack för den som undrar, detta för att vi ska kunna hålla koll på vem som är vem när vi väger dom. Ser kanske lite suspekt ut.

2 veckor

Nu har det gått två veckor och alla har öppnat ögonen. Det är fyra bicolor och två mitted. Om man inte är säker på dom olika teckningarna så kan man gå in på www.ragdollklubben.com och kolla. Försökte ta kort på var och en förut, men eftersom att katterna inte riktigt har fått in tekniken hur man poserar än så blev bilderna suddiga. Därför får det bli ett videoklipp i stället. Enjoy!

RSS 2.0